FormidlingssalgSkal du selge bil? Vi formidler din bil på en proff og oversiktlig måte! Alt det praktiske tar vi, med vårt team i ryggen kan du føle deg trygg på en trygg handel. Før bilen stilles ut hos oss blir den vasket og klargjort, så tar vi gode bilder og lager en grundig salgsannonse. Ved fullført salg tar vi oss av hele prosessen med finansiering, kontrakter og overlevering. Har du en bil du ønsker å selge, ta kontakt så hjelper vi deg med salget i dag!

FinansieringVi fikser finansiering og forsikring på dagen via en av våre samarbeidspartnere. Med våre samarbeidspartnere kan vi gi finansiering fra 0,- i egenkapital med opptil 10 års nedbetaling. Vi hjelper deg med dette, det er bare å spørre.

ForsikringMed våre samarbeidspartnere på forsikring kan vi hjelpe deg til gode og uforpliktende forsikringstilbud. Eventuell bonus blir med videre og vi gjør vårt ytterste for å finne en løsning som passer for deg.

InnbytteInnbytte fritar deg risikoen ved å selge selv! Vi tar jobben med å selge bilen, du leverer bilen hos oss og kan ta med deg din nye bruktbil fra oss på dagen.
Vi tar din bil i innbytte, for å kunne gjøre det trenger vi følgende informasjon.

  • Servicehistorikk
  • Kilometerstand
  • Bilder
  • Relevant utstyr
  • Registreringsnummer

StylingEr det noe du føler bilen din mangler? Du vet ikke helt hvor du skal få tak i en manglende del? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne riktig del til riktig pris. Vi kan også være behjelpelig med montering dersom dette er ønskelig.
Vi har et bredt utvalg av dekk og felg gjennom våre samarbeidspartnere, her skaffer vi det aller meste. Ved kontakt angående dekk og felg, gjerne ha registreringsnummer klart slik at vi finner noe som passer din bil.

BilpleieHos Gangås Auto får du lakkbehandlet og beskyttet lakken din. Vi tilbyr alt fra polering, rubbing og klargjøring til detailing av både bil og motorsykkel. Alle kjøretøy prises individuelt (sett bort i fra kampanjer) da lakk og størrelse spiller en stor rolle under prising. Ta kontakt med oss, så ordner vi et godt tilbud til deg og din bil.